Forum Stowarzyszenia MyCork
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
Czy dotarł od Ciebie email aktywacyjny?
09 September 2010, 22:17:44

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Stowarzyszenie MyCork zaprasza:

Koncert - Stare Dobre Małżeństwo w Cork!

.... (click) ....
240,767 wiadomości w 23,643 wątkach; wysłane przez 9,964 użytkowników
Najnowszy użytkownik: Doogref
* Strona główna Pomoc regulamin / rules Szukaj Kronika MyCork Zaloguj się Rejestracja
Forum Stowarzyszenia MyCork  |  Cork  |  Zdrowie  |  Wątek: Dobry dentysta w Cork i okolicy - KATALOG :) 0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 [2] 3 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Dobry dentysta w Cork i okolicy - KATALOG :)  (Przeczytany 1840 razy)
monia78
Stały bywalec
*

« Odpowiedz #15 : 25 February 2010, 18:47:16 »

Z mojego wlasnego doswiadczenia uwazam ze pan doktor Tait jest bardzo drogi. Aparat ortodatyczny ktory chcial zalozyc mojej corce kosztowalby 7000 e Shocked. Znalazlam o 2 tys taniej Mr. Green. Przed zalozeniem kazal wyleczyc zeby ktorych naliczyl 5!! Czego inny dentysta nie znalazl.  No i za wyciski za ktore nie powinnam juz placic zaplacilam 150e. Kazda wizyta 100e.  Ogolnie wizyty bardzo mi sie podobaly, profesjonalizm p. doktora tez. Klinika super. Byl jeszcze jeden powod dla ktorego jednak zmienilam lekarza... Byly o nim artykuly w prasie  no i juz tak jakos wyszlo..
http://www.rte.ie/news/2009/1030/cork.html
« Ostatnia zmiana: 25 February 2010, 19:01:47 wysłane przez monia78 » Zapisane
kobek81
Stały bywalec
*

Move on - life's too short!

« Odpowiedz #16 : 09 March 2010, 21:36:33 »

Polecam dr. Damian Lynagh...szybko, tanio i pan dr. bardzo miły  Very Happy
Carrigdean Togher rd Togher Cork Co. Cork
Togher Ireland
(021)4323353

na przeciwko apteki (-;

Polecam.

¡ıɯɐƃou ʎɹoƃ op ɔıɔoɹʍǝzɹd ʇɐıʍs ɐqǝzɹʇ ɯǝsɐzɔ / gg:1270041
daga
Nowicjusz

« Odpowiedz #17 : 12 April 2010, 12:11:07 »

wiecie w ajkich godzinach przyjmuje dentysa na Togher? Mozecie mi wytlumaczyc jak tam dojechac? z gory dziekuje Smile
Buniusia79
Moderatorzy
Guru

- 24.2 kg / dukam od 14 lutego

« Odpowiedz #18 : 12 April 2010, 22:49:58 »

wiecie w ajkich godzinach przyjmuje dentysa na Togher? Mozecie mi wytlumaczyc jak tam dojechac? z gory dziekuje Smile

http://carrigdeandental.goldenpages.ie/

daga
Nowicjusz

« Odpowiedz #19 : 13 April 2010, 12:49:04 »

Slicznie dziekuje za linka Smile milego dnia Smile
strzelba
Weteran
**

« Odpowiedz #20 : 23 April 2010, 12:38:23 »

Nie wiem czy jest na świecie ktoś kto boi <bał> się dentysty bardziej niż ja? Oczywiście teraz żałuję tego niezmiernie, ale nie jest to bezpodstawne. W Polsce wszystko robione miałam na żywca, a tu... rewelacja! Na koniec wydukałam (bo znieczulenie) 'cała przyjemność po mojej stronie'.
Mój magik jest tutaj.

http://www.littleislanddentalsurgery.ie/

Polecam najbardziej osobom z Medical Card nie zaniedbać tej możliwości - za darmoszkę warto zrobić sobie przegląd, oczyścić i ew. wykonać jakieś roboty zanim będzie za późno. A lepiej zadbać o drobizny niż potem wstawiać drogie implanty.

Widziałam w przychodni jakąś informację o zniżkach dla osób które płacą PRSI. Tu jest jakieś info.
http://www.dentist.ie/resources/services/prsidentistry.jsp
Na pewno można też zadzwonić lub spytać o szczegóły na miejscu.
Pani dentystka jest przesympatyczna, jak trzeba mówi drukowanymi, jest delikatna i szybka, gabinet jest czyściuteńki, wizyty na godzinę i raczej bez opóźnień. Przy pierwszej wizycie miałam zdjęcie panoramiczne. A nawet dwa - ogólne i zbliżenie. Gorąco polecam!

Dodam jeszcze, ze nie mieszkam w pobliżu gabinetu, ale nie wyobrażam sobie zmiany. Ostatecznie do dentysty nie chodzi się często Smile

marysia2
MyCork
Autorytet
**

« Odpowiedz #21 : 23 April 2010, 14:03:15 »

A ktos ma jakies namiary na chirurga dentystycznego?

...tłum ma zbyt wiele oczu, by mieć spojrzenie. Victor Hugo

Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje.
— Henry Ford
kasia k***
Nowicjusz

« Odpowiedz #22 : 14 August 2010, 19:38:38 »

Ja za to szczerze polecam Pania stomatolog w Medikusie Monike Wozniak.Bylam u niej niedawno i powiem Wam ze gabietu na takim poziomie jeszcze nie widzialam i w Pl i tu w Irl (a w kilku juz pracowlam) Moze nie zwrociliscie uwagi ale oni maja wiekszosc sprzetu jednorazowgo urzytku co nie jest tanie ale za to najbardziej higieniczne.Wszystko jest nowiutkie i czysciutkie a to jest wazne. Pani doktor jest przemila osoba, budzaca zaufanie, zna sie na rzeczy, jest bardzo "delikatna" i stara sie pomoc jak najlepiej potrafi  tak ze wszystko na plus
łysa
Nowicjusz

« Odpowiedz #23 : 15 August 2010, 21:21:31 »

napewno nie dentysta z cliniki za douglas obok tesco jest to naciagacz i wykorzystuje ludzi.miał sprawy o wykorzystywanie seksualne pacjentek także ostrzegam was.WWW.RTE.IE/NEWS/2009/1013/CORK.HTML A TO STRONA GDZIE O NIM PISZE DLATEGO OD NIEGO ZDALA
madzija78
Stały bywalec
*

« Odpowiedz #24 : 15 August 2010, 22:07:16 »

podobno na douglas, mistrzostwo swiata i poleczka w recepcji

"Człowiek nie ma przyjaciół. Przyjaciół ma tylko powodzenie."
Napoleon Bonaparte

Laus alit artes-pochwała karmi sztukę...

prosze mi tu nie minusowac bez powodu 
łysa
Nowicjusz

« Odpowiedz #25 : 16 August 2010, 18:09:34 »

no taką samą gadkę i naciąganie ma jak jej bos. :mrgreen:mistrzostwa w wyciąganiu kasy z ludzi Very Happy Razz
monia78
Stały bywalec
*

« Odpowiedz #26 : 16 August 2010, 23:56:30 »

Zgadzam sie z Lysa:)
iwona.t
Nowicjusz

« Odpowiedz #27 : 20 August 2010, 00:20:45 »

Goraco polecam dr Naill Sharkey w Midleton . Wlasnie jestem dzisiaj po mojej juz 3 ciej wizycie u niego, zaczelam leczyc zeba kanalowo, za calosc 350 e wiec cena jak na irl przystepna. Pan bardzo mily i mimo ze musze jezdzic az z Douglas do Midelton nie zamienilabym na inny gabinet:) Wczesniej mialam doswiadczenia z innymi lekarzami..np na douglas czy south mall,wiec majac porownanie stwierdzam ze pan Sharkey  - ze swieczka szukac Wink!!
(akceptuja Med. Card.  + mila asystentka Polka)
łysa
Nowicjusz

« Odpowiedz #28 : 20 August 2010, 11:54:09 »

Tak tak Iwona masz racje ja też tam jeżdzę z Cork i i uważam że jest to dentysta najlepszy jaki może być w IRL.
Docia
Stały bywalec
*

« Odpowiedz #29 : 20 August 2010, 14:26:15 »

hej, a czy mogłabym poprosić o nr tel do dentysty w Midelton
a może jeszcze jakieś namiary gdzie to się znajduję dzięki
Strony: 1 [2] 3 Do góry Drukuj 
Forum Stowarzyszenia MyCork  |  Cork  |  Zdrowie  |  Wątek: Dobry dentysta w Cork i okolicy - KATALOG :) « poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!